Crypto Facilities benoemt Gary Worrall tot CEO

Crypto Facilities benoemt Gary Worrall tot CEO

Crypto Facilities Ltd., een dochteronderneming van Kraken, de grootste cryptocurrency-beurs in Europa wat betreft handelsvolumes in euro, heeft vandaag de benoeming van Gary Worrall als Chief Executive Officer (CEO) in de raad van bestuur aangekondigd na goedkeuring door de Britse toezichthouder voor financiële diensten FCA. Hij volgt Timo Schlaefer op, die zal blijven dienen als bestuursadviseur van het bedrijf.

 

Curtis Ting, Managing Director Europe bij Kraken zei: “Met Gary hebben we de ideale kandidaat om het bedrijf verder op te schalen om te voldoen aan de snelgroeiende vraag naar gereguleerde cryptohandelinstrumenten van institutionele beleggers. Met Crypto-faciliteiten stevig verankerd in Kraken en het bedrijf toetreedt tot In de volgende groeifase was dit een natuurlijk moment voor een leiderschapsovergang. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2015 is Timo een echte pionier in de cryptoderivatenindustrie en de drijvende kracht achter het omvormen van Crypto-faciliteiten tot een wereldwijd toonaangevend platform voor cryptocurrency-derivaten. ” top 10 cryptomunten ontdekken online.

 

 

Gary Worrall is een ervaren zaakvoerder in hightech, snelgroeiende industrieën. Hij kwam in 2018 bij Crypto Facilities als Head of Operations. Voordat hij bij Crypto Facilities kwam, leidde Gary uitwisselingsactiviteiten bij Smarkets, een snelgroeiende start-up gaming-uitwisseling, waar hij hielp bij het opschalen van de activiteiten van het bedrijf tijdens een periode van snelle expansie.

 

Gary Worrall, CEO van Crypto Facilities zei: “Ik ben ongelooflijk opgewonden om deze nieuwe rol op dit cruciale moment in de geschiedenis van het bedrijf op me te nemen. Na het verkrijgen van een Multilateral Trading Facility-licentie van de FCA en het worden van Europa’s eerste gereguleerde crypto-futures-locatie, zijn we zijn ideaal gepositioneerd om te profiteren van de groeiende institutionele belangstelling. Dit zal ons in staat stellen ons productaanbod verder uit te breiden op een manier die voldoet aan de hoge nalevingsnormen die onze klanten verwachten. ” crypto bots review lezen online.

 

Crypto Facilities Ltd, begin 2019 overgenomen door Kraken, is een wereldwijd toonaangevend handelsplatform voor cryptocurrency-derivaten, dat individuen en instellingen 24/7/365 gereguleerde, transparante en veilige handel biedt. Het biedt momenteel futures-contracten in BTC, ETH, BCH en LTC met een hefboomwerking tot 50x.

 

Timo Schlaefer zei: “Als oprichter ligt de toekomst van het bedrijf duidelijk mij na aan het hart. Na het bouwen van Crypto-faciliteiten vanaf de grond en bijna 6 jaar lang, is dit het juiste moment om een ​​stap terug te doen van dag tot dag. dagelijkse operaties. Ik blijf dicht bij het bedrijf en ik kijk ernaar uit om Gary en het team te ondersteunen in mijn rol als adviseur. ”

 

Over cryptofaciliteiten

 

Crypto Facilities is een professioneel handelsplatform voor derivaten op digitale activa. Het is gevestigd in Londen en stelt beleggers in staat om lang en kort in digitale activa te handelen met een hefboomwerking tot 50x om te profiteren van prijsschommelingen of om uw prijsrisico af te dekken. Crypto-faciliteiten is geautoriseerd en gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority (FRN 757895).

 

Over Kraken

 

Kraken, gevestigd in San Francisco, is ‘s werelds grootste wereldwijde digitale activabeurs op basis van eurovolume en liquiditeit. De klanten van Kraken verhandelen meer dan 50 digitale activa en 7 verschillende fiat-valuta’s, waaronder EUR, USD, CAD, GBP, JPY, CHF en AUD. Kraken werd opgericht in 2011 en is de eerste digitale activabeurs waarvan de marktgegevens worden weergegeven op de Bloomberg Terminal en een van de eersten die spothandel aanbiedt met marge, gereguleerde derivaten en indexdiensten. Kraken wordt vertrouwd door meer dan 5 miljoen handelaren, instellingen en autoriteiten over de hele wereld.

 

Kraken wordt ondersteund door investeerders, waaronder onder meer Hummingbird Ventures, Blockchain Capital en Digital Currency Group. Ga voor meer informatie over Kraken naar www.kraken.com.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *